Град, поплава, олуја, пролећни мраз код усева и плодова, као и болест и несрећни случај, који за последицу имају угинуће, принудно клање или принудно убијање животиња, представљају огроман, често ненадокнадив губитак. Закључите неко од осигурања пољопривреде из наше понуде и обезбедите додатну сигурност за своју пољопривредну производњу.

Осигурање усева и плодова

Будите безбрижни од сетве до жетве

Код усева и плодова, штете су готово редовна појава. Осигурањем усева и плодова, чак и у случају тоталних штета, обезбеђујете могућност да обновите производњу наредне године и да своју егзистенцију не доведете у питање.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Осигурање животиња

Обезбедите несметан и безбрижан узгој животиња

У осигурању животиња постоји стална опасност од настанка штета које могу пореметити производњу и довести до неочекиваних губитака. Наш циљ је да вам омогућимо несметан и безбрижан узгој животиња, како бисте евентуалне губитке у производњи свели на најмању могућу меру.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Осигурање од суше

Сигурни и у време суше

Све је спремно за сетву. Обавили сте неопходну анализу и прихрану земљишта, али брига о евентуалној суши, која вам може угрозити пољопривредне приносе, и даље постоји. Не брините, представљамо вам јединствено осигурање од недостатка влажности земљишта (суше).

САЗНАЈТЕ ВИШЕ