Дунав осигурање је компанија с водећим људским, техничким и финансијским ресурсима у области осигурања. Међутим, природа и сложеност бројних пратећих делатности, које изискује савремена визија осигуравајућег бизниса, донела је потребу за оснивањем и организовањем контролисаних привредних друштава, која заједно с матичном компанијом чине систем поузданости и успеха.

Контролисана друштва, која послују у саставу Компаније, обављају широки спектар специјализованих услуга, од осигурања, саосигурања и реосигурања, преко берзанског пословања, туристичких услуга, добровољног пензијског осигурања, до услуга техничког прегледа и сервисирања и регистрације моторних возила.

Дунав добровољни пензијски фонд

Кнез Михаилова 10/V
11000 Београд
Контакт: 011 3036 420

Добровољно пензијско осигурање важна је карика савремених пензијских система. Компанија „Дунав осигурање“ је још 2002. године, с власничким уделом од 49 одсто, оформила први пензијски фонд у Србији. Учињено је то са интернационалном компанијом TBIH, под називом „Dunav-TBIH“, чиме смо преузели пионирску улогу у развоју ове гране осигурања. Након 2006, Компанија је постала стопроцентни власник Фонда (сада под називом „Друштво за пензијско осигурање Дунав“). Пензијски фонд у власништву наше компаније дугогодишњи је лидер у области те врсте осигурања, а британски финансијски магазин World Finance прогласио је „Дунав добровољни пензијски фонд“ за најбољи пензијски фонд у Србији за 2014. годину.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Дунав ауто

Благоја Паровића 19
11000 Београд
Контакт: 011 3546 067

Предузеће „Дунав ауто“ д. о. о. основала је Компанија Дунав осигурање 1999. године, са основним циљем пружања услуга осигураницима у области техничког прегледа. Од свог оснивања, Дунав ауто бележи константан раст, са мрежом од скоро 70 модерних центара широм Србије, који поседују најсавременију опрему у складу важећим стандардима, али и у погледу квалитета пружених услуга, чиме је оправдано стекао позицију лидера на пољу техничког испитивања и анализе моторних возила.

Предузеће „Дунав ауто“ д. о. о. регистровано је за обављање следећих послова:

  • Продаја и одржавање моторних возила
  • Продаја делова и прибора за моторна возила
  • Одржавање и нега
  • Помоћне активности у осигурању (посредовање и заступање у пословима осигурања моторних возила, снимање и процена штета на моторним возилима и техничке услуге у осигурању у вези с пословима осигурања моторних возила)
  • Техничко испитивање и анализа
  • Технички преглед возила
САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Дунав турист

Улица Рујанска бб
31315 Златибор
Контакт: 031 841 126; 031 841 181
е-маил: info@dunavturist.rs

Друштво „Дунав турист“ у свом саставу има одмаралиште „Дунав“. Окружено боровом шумом, Одмаралиште „Дунав“ смештено је у самом срцу Златибора. Одмаралиште пружа услугу у рангу хотела са четири звездице – има 24 собе с телефоном, ИПТВ-ом и бежичним интернетом, седам апартмана, велнес и фитнес центар, конгресну салу са 150 места, конференцијску салу са 16 места, аперитив бар, билијарску салу, интернет кафе, дечју играоницу и хол за одмор гостију. У саставу одмаралишта је и ресторан с летњом баштом, који гостима нуди познате специјалитете златиборске и интернационалне кухиње.
Осим за одмор и рекреацију, Одмаралиште је веома погодно за боравак и припреме спортиста, а отворено је током читаве године.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Дунав ре

Кнез Михаилова 6/II
11000 Београд
Контакт: 011 2634 755

„Дунав Ре“ је акционарско друштво за реосигурање, основано 1977. године, које у континуитету успешно остварује функцију високо професионалног реосигуравача, пружајући најбољу заштиту осигураних ризика својих цедената. Друштво остварује интензивну пословну сарадњу с најпознатијим светским реосигуравачима који поседују рејтинг „А“, као и са водећим међународним брокерима. „Дунав Ре“ обезбеђује реосигуравајућу заштиту портфелја за бројне цеденте из иностранства. Пратећи трендове нашег и светског тржишта реосигурања, ово друштво, са својим стручним тимовима који поседују експертска знања из области за које су специјализовани, дуги низ година одржава репутацију поузданог реосигуравача.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Дунав „Стокброкер“

Коларчева 7/I
11000 Београд
Контакт: 011 3248 788

Брокерско-дилерско друштво, које данас послује као Дунав „Стокброкер“ а. д, основала је у октобру 1997. године група младих експерата из области финансија, под називом „Стокброкер“ а. д. Од оснивања, ово друштво је члан Београдске берзе и поседује лиценце за пружање финансијских услуга према важећим законима. У јуну 2006. године, друштво постаје део система компаније „Дунав осигурање“. Током читавог свог постојања, Дунав „Стокброкер“ настоји да поштује највише етичке принципе у пословању и да поверење својих клијената постави као свој основни циљ. Примарни циљ Дунав „Стокброкер“-а јесте да развија и пружа поуздане и ефикасне услуге корпоративног финансирања и управљања имовином, као и све врсте брокерских услуга. Дунав „Стокброкер“ клијентима пружа услуге на пољу приватизације, инвестиционог банкарства, индивидуалних штедних механизама и међународне финансијске сарадње.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ

Дунав осигурање Бањалука

Веселина Маслеше 28
78000 Бањалука
Контакт: +387 51 246 100

„Дунав осигурање“ а. д. Бањалука једно је од водећих осигуравајућих друштава у Републици Српској и Босни и Херцеговини. Највећи акционар и већински власник ове реномиране осигуравајуће куће је Компанија „Дунав осигурање“. Друштво је основано под називом „Косиг осигурање“ 1991. године, да би му се 1993. прикључила и предратна бањалучка филијала Компаније „Дунав осигурање“. Године 2006. Компанија „Дунав осигурањеׅ“ постаје већински власник друштва, које од 2008. године послује и на подручју Федерације БиХ.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ