Tamo gde je Dunav najširi...
U našoj zemlji, Dunav je najširi. Poput ove velike reke, glavne arterije evropskog kontinenta, i mi se trudimo da širinom duše obuhvatimo sve što cveta i napreduje.

Korporativna i društvena odgovornost danas je široko rasprostranjen pojam. CSR je postao nauka, predmet naučnih i univerzitetskih studija. Međutim, za nas u „Dunav osiguranju“, to je istinska potreba i potvrda naše spremnosti da uvek stanemo iza pravih i proverenih vrednosti. Podrškom mladima, talentovanima i uspešnima, bez obzira na to da li se radi o projektima iz oblasti sporta, nauke, umetnosti ili nekog drugog polja društvenog života, nastojimo da plemenitošću i ljubavlju zajednici vratimo bar deo onoga što je ona nama podarila u decenijama u kojima smo postali uspešna kompanija i stub osiguranja u Srbiji.

Pravi prijatelj je odgovoran prijatelj

Biti uspešan, liderski orijentisan, jednom rečju najbolji – to je našoj kompaniji uvek bio i ostao cilj kome stremi, ali i jedina pozicija na kojoj se osećamo komotno i kao u svom prirodnom okruženju. Međutim, naučili smo da liderstvo nosi odgovornost prema društvu i pojedincu, prema prirodi i svemu što čini naš divni svet. Naučili smo da samo plemenitost i široko srce omogućavaju istinsko liderstvo. Zato smo neumorni da stignemo tamo gde ćemo biti i ostati pravi prijatelj svima kojima je to potrebno.

SAZNAJTE VIŠE

Projekat „Prijatelj od detinjstva“

Kompanija „Dunav osiguranje“ oduvek je punog srca tražila priliku da postane partner u projektima za najmlađe. Svesni da istinsko korporativno delovanje zahteva zadobijanje dečjeg poverenja, i da se tako utire put koji vodi do pravog uzajamnog poverenja s klijentom, pokrenuli smo projekat „Prijatelj od detinjstva“, koji za cilj ima to da nizom manifestacija ljubavi i podrške posvedoči našu privrženost deci, njihovim potrebama i njihovom pogledu na svet.

SAZNAJTE VIŠE