ATTRACTIVE OFFER INSURANCE OF HOLIDAY HOUSSES IN ZLATIBOR AREA

By 11.08.2016 November 24th, 2016 IMOVINA
vikendice

U jeku turističke sezone, najveća osiguravajuća kuća u Srbiji pripremila je akciju osiguranja vikendica koju već tradicionalno, po jedanaesti put, realizuje na Zlatiboru i Tari.

Akcija je najavljena ovog vikenda na platou ispred Odmarališta „Dunav“ na Zlatiboru, uz prisustvo velikog broja zainteresovanih meštana, ali i turista. Agenti osiguranja Kompanije ovom prilikom predstavili su sve pogodnosti u osiguranju apartmana, vikend-kuća, opreme i stvari u njima, kao i prednosti najnovije usluge Kompanije „čuvar kuća“. Tom prilikom, u okviru kampanje, zaključena je i prva polisa osiguranja vikendice, a agenti prodaje Glavne filijale osiguranja Užice, sve do petog avgusta, obići će sva zlatiborska vikend-naselja i potencijalnim osiguranicima govoriti o prednostima imovinskog osiguranja koje nudi Kompanija.
Potrebu za osiguranjem potvrđuju štetni događaji iz proteklih godina: štete od požara, udara groma, izliva voda iz instalacija, krađa. Samim osiguranjem, pored spomenutih rizika, obuhvaćene su i štete od eksplozije, oluje, grada, bujice, poplave.
Ovom prilikom može se ostvariti i popust na određeni broj usluga koje donosi članstvo u Klubu „Dunav life“.
Sve informacije zainteresovani građani mogu dobiti u prostorijama GFO Užice, putem kontakt telefona 031/517-133 i na elektronskoj adresi uzice@stage.dunav.com